De stap naar een hogere frequentie

Wanneer je je afvraagt: Is dit alles? Wanneer je iets mist in je leven. Wanneer je behoefte hebt aan meer diepgang. Dan is het tijd om te gaan finetunen.

Het is het doel van deze tijd om de volgende stap te maken. Om een verschuiving te maken in je bewustzijn. Transformeren.

Als je de stap durft te nemen om datgene te confronteren wat jouw geluk in de weg staat, kun je je volledige potentieel leven en een bewuster en zinvol leven leiden. Finetunen naar een hogere frequentie voor groei en transformatie.

Je zult niets meer nodig hebben om gelukkig te zijn. Geluk zal dan je nieuwe staat van ”ZIJN” zijn. Vanuit deze staat wordt er niet meer gecreëerd vanuit “willen hebben” maar vanuit “willen geven”. Vanuit overvloed ipv vanuit schaarste. Creëren vanuit deze staat heeft een grote impact op je eigen leven en op het transformatieproces van de wereld, waar we nu op dit moment in zitten.

De wereld, welke wij waarnemen met ons verstand, is de enige wereld die we kennen. Maar er is nog een andere wereld. Voorbij de materie. Voorbij de dualiteit. Voorbij de illusie.

Een nieuw pad kiezen is durven loslaten

Wanneer je steeds maar op zoek blijft gaan naar dingen buiten jezelf om je gelukkig te voelen, blijf je doorgaan met het spel wat je altijd al gespeeld hebt. Maar wat jaag je na? Wat is het, waar je naar op zoek bent? Durf jij de stap te nemen? Durf je een ander pad te kiezen?

Een nieuw pad kiezen gaat door je angst heen. Je moet durven loslaten. Loslaten wat je zo krampachtig vasthoudt omdat je bang bent dat, wanneer je het loslaat, het zal verdwijnen en dus jij zult verdwijnen. Het tegendeel is waar.

Wanneer jij door je angst heen durft te gaan wordt je wakker uit de droom. De illusie lost op. Wat overblijft is het Zelf.

Innerlijke rust en complete acceptatie is het gevolg. Je hebt niets meer nodig omdat je weet en ervaart dat alles er al is en dat je compleet en heel bent.

 

Ik wens je alle geluk,

 

Eenmaal een stap gezet voorbij de illusie, dan weet je:
dít is waar het leven over gaat.

.

.