Lezing

Hoe een eenheidservaring
mijn leven compleet veranderde

Alles had ik: een relatie, drie gezonde kinderen, een huis, eigen zaak, vrienden, feestjes, vakanties. En toch… Het klopte niet. Ik was wel gelukkig, maar ik miste iets.

Ik kreeg een burn-out. En één ding werd me duidelijk: Ik moest het anders gaan doen. Een andere richting op. Andere keuzes maken. Mijn leven anders inrichten.

Dat deed ik, rigoureus. Het werd tijd om voor mezelf te gaan kiezen. Maar grenzen aangeven was iets nieuws voor me en “nee” zeggen vond ik heel moeilijk. Het ging dan ook niet zonder slag of stoot.

Ik ging alles eens goed onder de loep nemen; Wie, wat en waar kreeg ik energie van? En wie, wat en waar kostte het mij energie? Het was nogal wat. Mijn wereld stond helemaal op z’n kop. En op een avond, toen ik het écht niet meer wist… Toen gebeurde het…
 .
 .

Tijdens mijn lezing vertel ik over:

  • Een eenheidservaring die mijn leven compleet veranderde
  • Het omgaan met hooggevoeligheid
  • Hoe ik leerde vertrouwen op mijn intuïtie
  • Toevalligheden en synchroniciteit en
  • Het intense contact met een overleden vriendin
Wil je graag een lezing bijwonen?
AANMELDEN LEZING
Ineens stond ik aan de andere kant.
Voorbij de illusie van afgescheidenheid.
In eenheid met alles wat is.
— Janine Fransen

Leven zonder weten wie je bent, is als een leven zonder leven

Reactie’s

.

“Onlangs heb ik de lezing mogen bijwonen, waarin Janine haar persoonlijke verhaal vertelt. De inleiding kwam al direct binnen. Eigenlijk alles hebben wat je je maar kan wensen en toch iets missen. Altijd maar druk met je werk, altijd maar klaarstaan voor anderen en jezelf helemaal achteraan zetten. Veel zaken van herkenning.

Op inspirerende wijze vertelt Janine over haar levensveranderende ervaring en inzichten. Over het contact met een overleden vriendin, wat voor invloed dat heeft gehad op haar leven en tot welke stap dit heeft geleid. Het zet je aan het denken.
Wat wil ik eigenlijk nog? Waar word ik gelukkig van? Heb ik ook zoveel lef?

Genoeg stof om na een mooie middag mee naar huis te nemen.

Een cadeautje!”

Edwin

.


“Ik vond het zo’n bijzondere middag en had nooit verwacht dat het zo’n impact op me zou hebben. Voor mij vielen tijdens de lezing ineens heel veel puzzelstukjes in elkaar. Ik heb hele mooie inzichten gekregen. Heel bijzonder. Ik ga nu meer op mijn gevoel leren vertrouwen.

Angst voor de dood is er niet meer.

Ik vind het één groot kado.”

A.v.d.H.

.


Lieve Janine, 

Dankbaar dat ik de stap heb gezet om naar je verhaal te luisteren. Jeetje, wat was dit boeiend, interessant en emotioneel. Je vertelde het op zo’n mooie manier maar het was ook erg bijzonder. Het heeft me enorm geraakt, ook de verhalen van andere mensen. Het heeft me aan het denken gezet.
Wat een bijzonder verrassende middag.

Ester

.


Dag Janine ,

Het was voor mij heel mooi om deze lezing mee te mogen maken.
Het verhaal over jouw ervaring in deze was boeiend, maar vooral heel mooi!

Wat mij opviel was, dat het de aanwezige mensen heel erg raakte, maar ook dat zij besefte dat er dingen in hun leven gebeurd waren waar zij, mede door jouw verhaal, een invulling aan kunnen geven. Dat alles met een bedoeling is. Ook wat hen is overkomen. Wat geeft het een andere kijk op het leven als je begrijpt wat de bedoeling ervan is! Zij werden (en ook ik) van totaal nieuwe inzichten en nieuwe overtuigingen bewust gemaakt.
En dat is heel mooi om 
te ervaren, zeker omdat je mensen raakt op een manier die voor hen totaal nieuw is.

Mede dankzij jouw inbreng ben ik er nu van overtuigd dat, dat wat ik nu doe ”mijn nieuwe pad”, het juiste pad is. Door jou en de gesprekken met de aanwezige dames en heren is dit voor mij helder geworden.

Dank daarvoor Janine!

Wat mij heel erg opviel in jouw verhaal is, dat jouw non verbale tijdens jouw vertellingen, net zo sterk al dan niet sterker zijn dan de verbale.
En dat is zo mooi. Dus laat je altijd leiden door jouw gevoelens die je daarbij hebt!

Janine, ik wens jou volle zalen tijdens jouw reis door jouw toekomst.

Groetjes Gerard

.

.

Change your thoughts, change your life, change everything

Janine Fransen is te boeken als spreker voor uw bijeenkomst of event. Interesse?

JA, LATEN WE CONTACT HEBBEN