Over Janine

Janine Fransen is een creatieve geest, geboren in 1970. Tekenen en schilderen is haar grote passie. Ze volgt een opleiding Reclame- en presentatietechnieken en start in 1997 het internetbedrijf Netonline met haar man Theo. Samen krijgen zij drie kinderen.

Naast het ontwerpen en maken van websites is Janine ook actief als kunstenaar en maakt schilderijen voor particulieren en bedrijven.

Netonline wordt in korte tijd groter en succesvoller met meer en grotere opdrachten. Van één, twee, drie, vier man personeel, naar steeds meer. Een mooi bedrijf met fijne klanten en een geweldig team van collega’s.

Maar met de groei van het bedrijf en de zakelijke verplichtingen die erbij horen naast de zorg voor het gezin, neemt de drukte toe. Een burn-out is het gevolg. Het is tijd voor bezinning…

Dan verandert haar leven radicaal wanneer zij plotseling door een eenheidservaring antwoord krijgt op haar levensvragen: Wie ben ik? Waarom ben ik hier? En wat is de bedoeling van het leven?

Deze levensveranderende ervaring en de inzichten die Janine hierdoor krijgt, hebben zo’n gigantische impact op haar, dat zij er jarenlang niet over spreekt.
Totdat, tien jaar later, een vriendin van haar overlijdt en Janine intensief contact met haar krijgt. Niet spreken is daarna geen optie meer.

Haar bewustwordingen geven haar een nieuw levensdoel:
Haar ervaringen en inzichten delen met mensen die daar behoefte aan hebben. Dit doet Janine door het geven van lezingen waarin zij haar persoonlijke verhaal vertelt. Een indrukwekkend en meeslepend verhaal die je kijk op liefde, leven en ‘dood’ zal veranderen.

Alles is er
en alles gebeurd tegelijkertijd
in een eeuwig, oneindig
bewustzijn.

— Janine Fransen

Het is tijd voor de volgende stap

Janine Fransen is te boeken als spreker voor uw bijeenkomst of event. Interesse?

JA, LATEN WE CONTACT HEBBEN